تحقیق تاریخ تطبیقی ادیان زرتشت و مجوس

تحقیق تاریخ تطبیقی ادیان زرتشت و مجوس تحقیق تاریخ تطبیقی ادیان زرتشت و مجوس

دسته : تاریخ

فرمت فایل : word

حجم فایل : 67 KB

تعداد صفحات : 42

بازدیدها : 457

برچسبها : تاریخ ادیان زرتشت مجوس

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی تاریخ تطبیقی ادیان زرتشت و مجوس

تحقیق تاریخ تطبیقی ادیان زرتشت و مجوس

بخشهایی از متن تحقیق

تاریخ تطبیقی ادیان

از أنجاییکه مهمترین منشا اختلاف میان پیروان ادیان ،همانا عدم آگاهی از مواضع اصولی و درک صحیح از جهان بینی آنهاست. لذا بمنظور آگاه تر کردن وحدتیان و همچنین میهمانان سایت،از این پس سلسه مقالاتی تحت عنوان تاریخ تطبیقی ادیان که توسط یکی ازاعضاء اندشمند انجمن رهروان وحدت نوین جهانی به رشته تحریر آمده است را، تقدیم علاقمندان به مطالعۀ تطبیقی ادیان مینماید. امید است که یاران ومیهمانان ، مارا ازنظریات خود مطلع نمایند.

علم تاریخی تطبیقی ادیان از چه سخن می گوید؟

همه ادیان ، هم از دیدگاه تاریخی و هم از دیدگاه جغرافیائی در حال تکامل و بوده و هستند . ادیان در طول زمان از نقطه ای به نقطه دیگر حرکت کرده اند و درسرزمین های جدید شکل و حتی محتوی آنها عوض شده است .در این جابجائی که در طول دهها ، صدها و هزاران سال اتفاق افتاده است ، ادیان با یکدیگر برخورد کرده و ازهم تاثیر گرفته اند ، خدایان یک دین از یک سرزمین به سرزمین دیگر رفته اند و تغییر نام داده اند و در شخصیت و نحوه ظهور و صفاتشان تغییر حاصل شده است . ...

تطبیق دو موعود در اسلام و زرتشت

مسئله ظهور منجی در آخرالزمان از آموزه های دینی است که تقریباً در همه ادیان با کیفیت های متفاوت مطرح می شود. بنابر عقیده مشترک همه ادیان، در پایان دوران، فردی از طرف خداوند خواهد آمد تا آنان را از ظلم و فسادی که به آن مبتلا شده اند، آزاد سازد.

این موعود، اسامی متفاوتی در ادیان مختلف دارد؛ در اسلام هم نام با پیامبر(ص) و لقبش مهدی و در دین زرتشت سوشیانت نامیده شده است. این موعود در اسلام دو غیبت دارد: غیبت صغرا و غیبت کبرا.

وقت ظهور نیز هرگز مشخص نشده و بر اساس احادیث، هرکس درپی تعیین وقت باشد، باید او را تکذیب کرد و در ظهور آن حضرت نیز نباید عجله نمود تا زمینه های آن فراهم شود.

سوشیانت ها بر طبق متون اوستا سه نفر هستند که سوشیانت موعود در پایان دوازدهمین هزاره متولد می شود و بعد از آماده شدن مقدمات، ظهور خواهد کرد.

این دو منجی مشترکاتی دارند از جمله: موعود بودن، سودرسانی، خرق عادت بودن تولد، محل تولد و ظهور، انتساب هر دو به پیامبران دین خود، تطبیق محل ظهور دو منجی با مکان آغاز رسالت پیامبران هر دو دین، مشخص نبودن زمان ظهور، محافظت ازآن دو، ثروت مندی همسر پیامبران هر دو دین، مادران دو منجی، مسئله طول عمر، طولانی شدن زمان ظهور، یاران دو موعود و نتایج ظهور.

داستان نجات بخشی در ادیان که فردی خواهد آمد و مردم را از بند دیوصفتان نجات خواهد داد، همیشه ذهن افراد را به خود مشغول داشته است؛ هم چنین ذهن مظلومان که منتظر هستند تا آنان را از ظلم ظالمان نجات دهد و هم فاسقان که می خواهند او را از سر راه خود بردارند. ...

برخی از اعم مطالب تحقیق:

تاریخ تطبیقی ادیان

علم تاریخی تطبیقی ادیان از چه سخن می گوید ؟

3-تاثیرات دین رزدتشت بر تورات

اوج سلطنت پیامبران یهود سلیمان بنی است.

3-1 واقعه تسخیر بیت المقدس ( اورشلیم ) و اسارت قوم یهود

3-2- آزادی یهودیان به دست کوروش ، پادشاه هخامنشی

3-3- دستور کورش برای بازسازی معبد سلیمان و بازنویسی کتاب مقدس

3-4- حضور بزرگان یهودی در هخامنشیان نفوذ آهسته دین زردتشت در دین یهود

3-5- اعتقاد به رستاخیز واهریمن قبل و بعد از اسارت یهود

تطبیق دو موعود در اسلام و زرتشت

مهدویت در دین اسلام و زرتشت

سوشیانت

موعود بودن

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید